انسان برای اینکه از سردرگمی نجات پیدا کند در مواجهه با اتفاقات و موضوعات مختلف از توجیهات و توضیحات استفاده میکند. توجیهات قابلاثبات نیستند ولی توضیحات قابلاندازهگیری و اثبات هستند. زمانی که قانون جذب مطرح شد، نمیشد آن را اثبات کرد و بیشتر یکشبهعلم بود و در بهترین حالت یک فرضیه بود تا قانون. یک فرضیه برای اینکه تبدیل به قانون شود باید مسیر طولانی را طی کند. مثلاً قانون گرانش در ابتدا یک فرضیه بود و مورد آزمایش و تحقیق و بررسی قرار گرفت و سپس بهعنوان نظریه مطرح شد. از آن زمان تاکنون قانون گرانش دارای مؤلفهها و شاخصهای مشخص و ثابتی است و بهعنوان یک قانون میتوان به آن اعتماد کرد.
اما در مورد قانون جذب این مسئله مطرح نبود. نه از مرحله فرضیه و نظریه رد شده بود و نه طی آزمایشهای علمی اثباتشده بود و نه دارای شاخصها و مؤلفههایی برای اندازهگیری بود.
اما سؤال اینجاست: آیا چون قانون جذب یک شبهعلم است و شاخصها و مؤلفههایش بهطور کامل مشخص نیست باید آن را نادیده گرفت؟ بههیچعنوان. موضوعات بسیاری وجود دارند که بهطور علمی اثبات نشدهاند ولی ما از آنها استفاده میکنیم و اثراتشان را در زندگیمان میبینیم مثل اثر تلقین، تجسم، دارونماها و یا اثر بخشش در زندگی که باعث افزایش ثروت میشود.
قانون جذب همچنین است. خیلی از کارهایی که انجام میدهیم تحت تأثیر این قانون است. میتوانیم از قانون جذب بهدرستی بهره ببریم اگر خصوصیات آن را بشناسیم.
قانون جذب موجب میشود که برای اتفاقات و پیشامدهای آینده آمادگی داشته باشیم و برای اتفاقات کنونی دلایلی را از گذشته پیدا کنیم.اعتقاد و اعتماد به قانون جذب موجب میشود که حس خوبی نسبت به آینده داشته باشیم چون میدانیم که احساسات و ارتعاشات ما آیندهمان را میسازد پس سعی میکنیم که ارتعاشات مناسبی را به جهان ارسال کنیم.
راجع به قانون جذب بیشتر صحبت خواهم کرد. منتظر جلسه بعد باشید.
دانلود رایگان فیلم راز (مستند راز)
سایر قسمت های دوره قانون جذب:
دوره رایگان قانون جذب - قسمت اول "آشنایی با قانون جذب"
دوره رایگان قانون جذب - قسمت سوم"تعریف قانون جذب"
دوره رایگان قانون جذب - قسمت چهارم"اولین اصل قانون جذب"
"شباهت و تفاوت قانون جذب(Law of attraction) و قانون گرانش (Law of universal gravitation)و قانون مغناطیس (Magnetic Law)"